Yacht interior

Yacht interior

Wilt u voor uw yacht een mooi nieuw interieur laten ontwerpen? Laat dit over aan een professional, zodat u zeker weet dat u gewenste resultaat krijgt. Bij Cor D. Rover bent u hiervoor zeker aan het juiste adres. Ons ontwerpteam kijkt goed naar uw wensen en maakt een uniek interieurontwerp. Het resultaat is een exclusief, persoonlijk én harmonieus geheel. Bovendien zijn onze ontwerpen volgens de hoogste normen en altijd volgens uw wensen tot stand gekomen. Doordat we de beste materialen gebruiken en nauw samenwerken met de beste leveranciers en fabrikanten, kunnen wij de mooiste details en de beste kwaliteit leveren. Het streven van Cor D. Rover is om het perfecte interieur te bereiken, waarbij u zich thuis voelt en wat een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid. Het moet echt een thuis worden. Een yacht interior? Schakel onze hulp in en u krijgt een yacht met een luxe interieur!

Lees hier alles over het nieuwe ‘Project Phi’ samen met Royal Huisman, voor een nieuwe jacht over 55 meter.

Exterieur en interieur

Naast het interieur van een jacht kunnen wij ook het exterieur voor u ontwerpen en uitvoeren. Het is belangrijk dat het allemaal een weerspiegeling is van u en uw gevoel. Cor D. Rover is een Nederlandse designstudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van grote motorjachten. Bij zowel interieur én exterieur kunt u altijd rekenen op onze kennis en deskundigheid! Een interieur van een yacht is een van de meest luxueuze, adembenemende en innovatieve ontwerpen. Wij weten goed hoe we dit voor u moeten aanpakken, dankzij onze brede expertise!

Over Cor D. Rover: van droom tot werkelijkheid

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en bouwen van grote motorjachten. Geen jacht interieur is te gek voor ons en dat is juist zo voordelig voor u. Uw wensen staan bij ons namelijk altijd centraal. Daarbij vinden we de interactie met u erg belangrijk voor een voorspoedig verloop.

Wanneer u het schetsontwerp heeft goedgekeurd, produceren we in een vroeg stadium een 2-dimensionale CAD-plan en diverse 3-dimensionale computeranimaties. Dit zorgt voor een realistisch beeld van zowel de buiten- als de binnenkant van uw jacht. Bij Cor D. Rover kunt u vertrouwen op realistische prijzen: u komt nooit voor verassingen te staan. Bij het ontwerpen houden we uw wensen altijd aan als leidraad en besteden we aandacht aan de authenticiteit. Authenticiteit van u, van uw yacht en de klassieke aspecten van een jacht interieur.

Bij al onze diensten kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • 2D CAD-plan en 3D computeranimaties;
  • Onze jarenlange kennis en vakkundig team;
  • Duurzame producten;
  • Altijd een prachtige uitstraling;
  • Korte communicatielijnen met u;
  • Ruime ervaring!

Duurzaamheid: altijd met oog op de toekomst!

Naast de hoogstaande kwaliteit, staat duurzaamheid ook hoog bij ons in het vaandel. Wij houden altijd rekening met het milieu en werken met de beste materialen en producten. Bij het ontwerpen van een yacht interior kijken we naar diverse aspecten: veiligheid, duurzaamheid, schoonheid, zuinige producten en dergelijke. Onze missie is om ervoor te zorgen dat een yacht interior zowel schoonheid als duurzaamheid bevat. Wij denken aan de toekomst en aan onze planeet. Vanaf de eerste stappen nemen we dit mee in het proces.

Meer informatie ontvangen over yacht interior?

Wilt u meer informatie over een nieuw yacht interior? Dat is begrijpelijk: wij informeren u dan ook graag over de mogelijkheden. Het creëren van een nieuw yacht interior is en blijft spannend. Er zijn zoveel keuzes, materialen en thema’s. Schakel de diensten in van Cor D. Rover en ontdek de voordelen! Wij helpen u graag bij het verkrijgen van het gewenste interieur én exterieur. Op deze manier kunt u altijd genieten van uw jacht en maken we een nieuw yacht interior een stuk toegankelijker voor u!

Bekijk impressie info@cor-d-rover.com +31 (0) 184 609 333