Yacht Design

Bent u op zoek naar een prachtig classic yacht design? Wilt u het in- en exterieur van uw yacht vernieuwen? Schakel dan de hulp in van een professional, want alleen zo krijgt u het gewenste resultaat. Bij Cor D. Rover bent u aan het juiste adres. Cor D. Rover is een Nederlandse designstudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van grote motorjachten. Het team van Cor D. Rover zoekt iedere keer weer nieuwe manieren om elke jacht een exclusief uiterlijk te geven. Uw wens wordt ons doel. Wij vinden het belangrijk om een goede communicatie te hebben met elke klant. Alleen op deze manier is het mogelijk om de gewenste resultaten te bereiken. Eigenlijk is het één grote zoektocht: de zoektocht naar tijdloze schoonheid. Schoonheid waarbij wel altijd rekening wordt gehouden met de klassieke lijnen gecombineerd met moderne scheepsbouwtechnieken. Wij maken daar een duidelijke stijl van: uw stijl, uw yacht.

Lees hier alles over het nieuwe ‘Project Phi’ samen met Royal Huisman, voor een nieuwe jacht over 55 meter.

Over Cor D. Rover: van droom naar werkelijkheid

Ruim 30 jaar ontwerpen en bouwen we grote motorjachten. Hierbij kunt u denken aan zowel het interieur als het exterieur van de jachten. Geen yacht design is voor ons te gek. Bij ons staat u altijd centraal. Het contact en de interactie met de klant maar het tot een succes. Indien u het schetsontwerp heeft goedgekeurd, produceren we in een vroeg stadium een 2-dimensionale CAD-plan en diverse 3-dimensionale computeranimaties. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van zowel de buiten- als de binnenkant van uw jacht. Bij Cor D. Rover kunt u rekenen op realistische prijzen: u komt nooit voor verassingen te staan.

Is het eerste ontwerp toch niet helemaal zoals u wilt? Dat is geen enkel probleem. Indien nodig bieden wij u een breed scala aan alternatieven om de geschikte oplossing te vinden die wel bij u past. Tijdens de bouw blijven we graag betrokken bij de uitvoering van het ontwerp. Zo kunnen we na afloop samen beoordelen of het jacht voldoet aan uw verwachtingen en wensen.

Bij al onze diensten kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • 2D CAD-plan en 3D computeranimaties;
  • Onze jarenlange kennis en vakkundig team;
  • Duurzame producten;
  • Altijd een prachtige uitstraling;
  • Korte communicatielijnen met u;
  • Ruime ervaring!

Exterieur en interieur

Wanneer u aan het varen bent wilt u uiteraard het gevoel van vrijheid hebben. Het gevoel dat niets onmogelijk is! Dat vinden wij ook! Dat gevoel moet ook worden betrokken bij het interieur en exterieur van uw jacht. U wilt zich uiteraard wel thuis voelen! In het ontwerpen houden wij daar altijd rekening mee.

Altijd met oog op de toekomst!

Cor D. Rover houdt bij alle werkzaamheden rekening met het milieu. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de ontwikkeling van ontwerpen streven we ernaar om producten te gebruiken welke het beste zijn in allerlei opzichten: schoonheid, duurzaamheid, veiligheid, zuiniger en meer. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat we bijdragen tot het behoud van alle schoonheden die onze planeet te bieden heeft. Voor ons begint dit al bij het begin van het ontwerpproces. Onze ervaring draagt hier zeker aan mee, want hierdoor weten we wat voor een materiaal, producten en stoffen we u kunnen aanraden die daadwerkelijk milieuvriendelijk zijn. Kortom: wij denken altijd aan de toekomst!

Meer informatie?

Bent u op zoek naar yacht design companies? Of wilt u een nieuw yacht design voor uw jacht? Schakel dan onze diensten in. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van het gewenste interieur én exterieur. Op deze manier kunt u altijd volledig genieten van uw jacht!