Yacht design studio

Yacht design studio

Bent u op zoek naar een yacht design studio die voor u een yacht ontwerpt die volledig voldoet aan al uw specifieke wensen? Of wilt u het in- en exterieur van uw huidige yacht vernieuwen? Dan kunt u terecht bij yacht design professional Cor D. Rover. Cor D. Rover is een Nederlandse designstudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van grote motorjachten. Het team van Cor D. Rover zoekt iedere keer weer nieuwe manieren om elke yacht een exclusief uiterlijk te geven. Wie een uitzonderlijk prachtig resultaat wil, kiest voor kwaliteit en dus voor het professionele werk van yacht designer Cor D. Rover. Kom gerust kennismaken, zodat we voor u het yacht kunnen realiseren die u zich wenst.

Lees hier alles over het nieuwe ‘Project Phi’ samen met Royal Huisman, voor een nieuwe jacht over 55 meter.

Samenwerken met yacht design studio

Wanneer u met ons samenwerkt, wordt uw wens ons doel. Door goed met elkaar te communiceren, komen we tot het beste resultaat en dat is een resultaat dat naadloos aansluit op uw wensen. Met elke klant hebben we zeer goed contact en we vinden het belangrijk om als yacht design studio goed te luisteren naar onze klanten. Een yacht design laten maken is niet niks aangezien er aardig wat geld in de realisatie van het ontwerp gaat zitten. Cor D. Rover begeleidt u door het proces en de zoektocht naar tijdloze schoonheid. Schoonheid waarbij wel altijd rekening wordt gehouden met de klassieke lijnen, gecombineerd met moderne scheepsbouwtechnieken. Wij maken daar een duidelijke stijl van: uw stijl, uw yacht.

De werkwijze van Cor D. Rover

Al ruim 30 jaar ontwerpt en bouwt Cor D. Rover luxe motorjachten voor klanten. U bent voor het ontwikkelen van de ontwerpen van harte welkom in onze yacht design studio, maar wij kunnen ook bij u langskomen voor een kennismaking of voor het doorspreken van de ontwerpen. Zowel het interieur als het exterieur van het yacht ontwerpen wij naar wens. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren en kennen we een breed scala aan mogelijkheden.

Als u het schetsontwerp heeft goedgekeurd, produceren we in een vroeg stadium een 2-dimensionale CAD-plan en diverse 3-dimensionale computeranimaties. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van zowel de buiten- als de binnenkant van uw yacht. Bij Cor D. Rover kunt u rekenen op realistische prijzen: u komt nooit voor verassingen te staan.

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houdt Cor D. Rover rekening met het milieu bij alle werkzaamheden. Bij de ontwikkeling van ontwerpen streven we ernaar om producten te gebruiken welke het beste zijn in allerlei opzichten: schoonheid, duurzaamheid, veiligheid, zuinig en meer. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat we bijdragen aan het behoud van alle schoonheden die onze planeet te bieden heeft. Wij zijn in die zin een vooruitstrevende yacht design studio die altijd aan de toekomst denkt!

Yacht laten ontwerpen

Bent u op zoek naar een yacht design studio voor een nieuw yacht design van het interieur en/of exterieur? Neem dan gerust contact op met Cor D. Rover. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van het gewenste interieur én exterieur. Op deze manier kunt u altijd volledig genieten van uw prachtige op maat gemaakte yacht!

Bekijk impressie info@cor-d-rover.com +31 (0) 184 609 333