Yacht de luxe interieur

Yacht de luxe interieur

Wie zich een prachtig luxe jacht kan verloven, kan er ook voor kiezen om een yacht de luxe interieur geheel naar wens te laten ontwerpen. Heeft u daar wel eens over nagedacht? Als u veel tijd op uw jacht doorbrengt, moet u zich helemaal thuis kunnen voelen op het jacht. Uw huis richt u ook naar smaak in, waarom uw yacht dan ook niet voorzien van een luxe interieur naar wens? Nederlandse designstudio Cor D. Rover ontwerpt speciaal voor klanten een yacht de luxe interieur én exterieur indien gewenst. Ontdek de mogelijkheden bij Cor D. Rover en kom gerust langs om kennis te maken.

Lees hier alles over het nieuwe ‘Project Phi’ samen met Royal Huisman, voor een nieuwe jacht over 55 meter.

Yacht de luxe interieur tot in detail

Een luxe yacht is bij voorbaat al een luxueus ingericht schip of scheepje, maar we kunnen het ons voorstellen dat het standaard interieur van een jacht u niet aanstaat of is gaan vervelen. Wellicht omdat u het al zo vaak hebt gezien of omdat het totaal niet bij u past en het jacht niet voelt alsof het uw eigen jacht is. Op dat punt laat u designer Cor D. Rover zijn werk doen. Wij ontwerpen voor u een yacht de luxe interieur en zorgen dat deze tot in detail aansluit bij uw wensen. Het zal u verbazen hoeveel er mogelijk is wanneer u uw yacht de luxe interieur door ons laat ontwerpen.

Met ruim 30 jaar ontwerpervaring kan Cor D. Rover u goed adviseren en eerder werk laten zien, zodat u wellicht op nieuwe, eigen ideeën voor uw persoonlijke yacht de luxe interieur komt. Als designstudio zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van het in- en exterieur van motorjachten. Een interieur vernieuwen of ontwerpen is iets dat het beste tot zijn recht komt wanneer designer en klant goed samenwerken en communiceren. Bij Cor D. Rover staat u als klant daarom altijd centraal. Uw wens wordt ons doel.

Interieur én exterieur aanpakken?

Naast het interieur van een jacht kunnen wij ook het exterieur voor u ontwerpen en uitvoeren. Het is belangrijk dat het allemaal een weerspiegeling is van u en uw gevoel. Cor D. Rover is een Nederlandse designstudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van grote motorjachten. Bij zowel interieur én exterieur kunt u altijd rekenen op onze kennis en deskundigheid! Een interieur van een yacht is een van de meest luxueuze, adembenemende en innovatieve ontwerpen. Wij weten goed hoe we dit voor u moeten aanpakken, dankzij onze brede expertise!

Yacht de luxe interieur laten ontwerpen

Bent u toe aan een nieuw interieur en wilt u graag een ontwerp laten maken van een yacht de luxe interieur waarin u niets tekort komt? Voor een yacht de luxe interieur bent u bij Cor D. Rover helemaal aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat u het interieur krijgt waar u van droomt. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk impressie info@cor-d-rover.com +31 (0) 184 609 333