Jachtontwerp

Jachtontwerp

Nederlands jachtontwerp

Bent u een groot liefhebber van (super)jachten en bent u toe aan een nieuwe, mooie jacht? Voor een nieuw jachtontwerp bent u bij Cor D. Rover aan het juiste adres. Cor D. Rover is dé specialist wanneer u een designer wilt inschakelen om een nieuw jachtontwerp te laten maken. Alleen met een ontwerp geheel op maat zult u het jacht krijgen waar u van droomt. Cor D. Rover realiseert graag uw dromen in een nieuw jachtontwerp. U kunt contact met ons opnemen voor een kennismaking.

Een compleet nieuw jachtontwerp

Bij Cor D. Rover mag u absoluut het beste verwachten. Met ruim 30 jaar ervaring als designer is Dutch design studio Cor D. Rover een ware expert in de designwereld van (super)jachten. Uw gehele jacht kan voorzien worden van een spiksplinternieuw interieur én exterieur. Wanneer u aan het varen bent, wilt u uiteraard het gevoel van vrijheid hebben. Het gevoel dat niets onmogelijk is. In het ontwerpproces geven wij u ook graag dat gevoel al door u te laten zien wat allemaal wel niet mogelijk is. Dat gevoel moet u krijgen van het interieur en exterieur van uw jacht. Het moet bij u passen en u moet zich thuis voelen op het jacht. In het ontwerpen houden wij daar altijd rekening mee.

Voor het compleet ontwerpen van een new yacht design is veel kennis en kunde nodig. Als jacht designer moeten alle ins en outs van jachten je bekend zijn en de ontwerper moet oog voor detail hebben. Voor wie een jacht designer zoekt met de nodige werkervaring zit bij Cor D. Rover zeker goed. Ruim 30 jaar ontwerpen en bouwen we grote motorjachten. Hierbij kunt u denken aan zowel het interieur als het exterieur van de jachten. Geen jachtontwerp is voor ons te gek!

Het ontwerpproces

Nadat we duidelijk uw wensen hebben doorgesproken, kunnen wij starten aan een eerste ontwerp (van in- en/of exterieur). Is het eerste ontwerp toch niet helemaal zoals u wilt? Dat is geen enkel probleem. Indien nodig bieden wij u een breed scala aan alternatieven om de geschikte oplossing te vinden die wel bij u past. Tijdens de bouw blijven we graag betrokken bij de uitvoering van het ontwerp. Zo kunnen we na afloop samen beoordelen of het jacht voldoet aan uw verwachtingen en wensen.

Bij al onze diensten kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • 2D CAD-plan en 3D computeranimaties;
  • Onze jarenlange kennis en een vakkundig team;
  • Duurzame producten en materialen;
  • Altijd een prachtige uitstraling;
  • Korte communicatielijnen;
  • Ruime ervaring.

Een nieuw jachtontwerp

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden bij Cor D. Rover of wilt u graag met ons in contact komen voor laten maken van een volledig nieuw jachtontwerp? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Het creëren van een yacht design is en blijft spannend voor klanten, omdat er zoveel mogelijk is. Er zijn zoveel keuzes, materialen en thema’s en Cor D. Rover is graag de professional die u helpt alle voordelen te ontdekken van een eigen ontwerp laten maken. Samen zorgen we ervoor dat u het gewenste interieur én exterieur verkrijgt. Dat wordt optimaal genieten op het jacht!

Bekijk impressie info@cor-d-rover.com +31 (0) 184 609 333